CSBiH arhiva · Verzija: GAMERS.ba v2 (2004 - 2005) · CSBiH.com (2002 - 2004) · CSBIH v2 | GAMERS.ba v1 (2004) · GAMERS.ba v3 (2005 - 2008) · GAMERS.ba v4 Reloaded (2008 - 2013) · GAMERZ.ba v5 Reborn (2026)

  Members: 2704
  OnLine: 14
  Klanova: 86

   


Forum Coffe shop Info!

Autor

 Tema: Info!

Calvin

Napisano: 02.12.04 u 14:43:50

Microsoft i Norton upozoravaju na novi virus kojeg ne prepoznaje niti jedan antivirusni program.
Ako dobijete e-mail koji sadrži prilog LIFE IS BEAUTIFUL.pps NE OTAVARAJTE GA NI U KOM SLUČAJU. Ako otvorite datoteku, na ekranu ce se ispisati poruka »IT IS TOO LATE NOW, YOUR LIFE IS NO LONGER BEAUTIFULL«.

Pri otvaranju će te izgubiti sve što se nalazi na tvrdom disku vašeg računara! Virus se počeo širiti u subotu 27.11.2004.
Antivirusni programi ga nisu sposobni prepoznati i uništiti.
Virus je napravio haker koji se zove LIFE OWNER!

Odgovori ↓ Stranice: [1]

tvojavijest

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 15:17:43
lol..nishta ne pomaze e.spam i antivirusi? ... a scan e maila prije nego sto ga open?

xeQte|Pura.

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 15:39:16
Ajoj

Pa Svaki Dan Neki Virus Se NAdje Koji terorise svet


Mada Se JA vise bojim ovih novih virusa sto se usade u Bios tako da format nepomaze

kauk

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 15:50:16
Hmm

LIFE OWNER

taj izgleda da je previse igrao warcraft

xeQte|Pura.

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 16:06:01
p.s

SA tim nikom Life Owner

Covek Se Zapita jel on opste mozze da napravi virus

GBooT

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 16:13:26
http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/life.is.beautiful.hoax.html


hahahaha

hoax rexa i fino si nasjeo
Nije virus nek je neka zajebancija, koja trvdi da ima takav virus da bi prepalo ljude.

Pa zar si ocekivo da neko sa gay nickom "LIFE OWNER" napravi nesh tako...

obicni hoax

Wertu

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 16:24:48
I_Love_Tits je napisao/la:
http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/life.is.beautiful.hoax.html


hahahaha

hoax rexa i fino si nasjeo
Nije virus nek je neka zajebancija, koja trvdi da ima takav virus da bi prepalo ljude.

Pa zar si ocekivo da neko sa gay nickom "LIFE OWNER" napravi nesh tako...

obicni hoax

ovo fakat istina?

magnus

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 16:25:33
nemoguce

kaiser`m2bz

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 17:34:22
I_Love_Tits je napisao/la:
http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/life.is.beautiful.hoax.html


hahahaha

hoax rexa i fino si nasjeo
Nije virus nek je neka zajebancija, koja trvdi da ima takav virus da bi prepalo ljude.

Pa zar si ocekivo da neko sa gay nickom "LIFE OWNER" napravi nesh tako...

obicni hoax

normalno da je nasjeo

cak sta vise ubjedzen sam da je i otvorio P

sala celo

DirectXP

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 18:38:09
Haker se nezove LIfe owner nego DirectXP.
(Zeza mala)

Eto to će se desiti ko nema adekvatnu zaštitu
A ko ima hajde nek proba.

Hajd nek mi uleti da vidim

d0z4

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 19:01:01
zeznuto,ali da li će ubrzo pronaći riješenje ?

GBooT

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 20:12:18
A imal iko ovdje da cita prije neg sto odgovore? NEMA VIRUSA OBISNI HOAX!!!

DirectXP zajeban si nema sta...

keenoo

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 22:22:43
pre****n je on...

kevin ga uchio commande =)

gc

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 22:46:42
pps...Microsoft PowerPoint Slide Show
Onda ako nemate PowerPoint ni njegov viewer nema problema valjda

Vjerovatno se radi o Macro-u (VisualBasic) koji brise fileove. Nije neko cudo tehnologije.

p0z

toxiC

Re: Info!
Napisano: 02.12.04 u 23:20:56
Mislio sam da je istina..ali vidio sam da je zezancija!
Ali sto jeste,jeste...moze se i ocekivati takvo nesto!

g|Lin3

Re: Info!
Napisano: 03.12.04 u 18:34:47

Mafia

Re: Info!
Napisano: 04.12.04 u 01:24:15
r3, to je valjda za xp sisteme ... de nek meni udze na slackware 10.0 hehehehe

Neron

Re: Info!
Napisano: 04.12.04 u 05:54:03
r3, ja misli da je to za xp sisteme. Pa do toga zavisi!!!!!!!!
Odgovori ↓ Stranice: [1]

Top ↑